• Mobilitatea dentara


    Ai facut deja o lucrare dentara scumpa? Poti sa o faci sa dureze mai mult!

    Mobilitatea reprezinta cauza cea mai frecventa a pierderii dintilor si acest proces apare din pacate chiar daca igiena este respectata cu strictete. Agresiunile (microbi, tutun) sunt de neinlaturat in cavitatea bucala iar fenomenul de imbatrinire al tesuturilor determina aparitia unui moment cand distructia este mai puternica decat regenerarea.

    Fiind convinsi ca nu vom reusi niciodata sa oprim agresiunile (microbi, tutun) trebuie sa crestem reactivitatea tesuturilor pentru a se obtine o regenerare continua a ligamentelor care mentin dintii. Aceste ligamente vor fixa dintii in os si lucrarile dentare realizate pe dintii stalpi vor putea fi mentinute mai mult timp. Aceeasi crestere de reactivitate va mentine mai mult si implantele deja inserate.

    Optim este ca dintii sa nu aiba mobilitate foarte mare in momentul in care aplicam tehnica Electronic Doctor pentru a va garanta rezultatul. Chiar daca mobilitatea este mare rezultatele sunt spectaculoase cu conditia realizarii imobilizarii dintilor pentru 2 luni pe perioada in care vom utiliza tratamentul pe timpul noptii. Dupa 2 luni imobilizarea se indeparteaza si vom observa cu bucurie ca mobilitatea dintilor revine la cea fiziologica.

    Dispozitivul Electronic Doctor este activ toata viata pacientului si va fi reutilizat pentru a evita distructii tisulare care ar putea necesita interventii chirurgicale.