Electronic Doctor trateaza eficient paradontoza

Metoda Electronic Doctor folosita in clinica Gingival Protect este brevetata si are toate avizele autoritailor europene cu atributii in sanatate. Electronic Doctor nu numai ca ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale si a mobilitatii dentare, dar si-a dovedit eficienta in combaterea parodontozei.

Tratamentul consta in stimularea unui rezervor infinit de regenerare, propriile celule ale pacientului. Acestea vor fi atrase catre zona distrusa printr-un mecanism fizic care nu necesita contactul tesutului gingival cu vreo substanta straina organismului, avand mai multe avantaje majore:

Lipsa riscului de aparitie a efectelor adverse
Inainte de a fi introdus in clinicile din Romania si Uniunea Europeana, Electronic Doctor a trecut teste medicale riguroase.

Posibilitatea de reaplicare de pacient insasi, fara interventii chirurgicale.
Astfel pacinetul nu mai sufera neplaceri si isi poate aplica singur tratamentul in urma unui consult medical

Electronic Doctor nu apeleaza la substante chimice, straine organismului.
Organismul uman are propriile surse de regenerare pe care le putem folosi fara sa apelam la substante chimice.
Tratamentul nu interfereaza cu alte modalitati terapeutice folosite.
Se poate folosi ca adjuvant in chirurgia dentara, inserarea de implante dentare, grefe de tesuturi.

Prevenirea parodontopatiei

Control medicalperiodic

Pentru prevenirea mobilitatii dentare nu este de ajuns periajul corect, deoarece distructia tesuturilor de sustinere ale dintilor generata de microbi este continua, motiv pentru care se recomanda pacientilor un control medical periodic.

Gutiera personalizata

In urma realizarii unei banale amprentari, medicul dentist va realiza o gutiera cu emitatori de camp electromagnetic regenerator inclusi, iar pacientul va putea face terapia de regenerare celulara in timpul liber. Sedintele sunt de 2 ore. Medicul dentist va decide secventa de utilizare ca urmare a consultului clinic si radiologic.

Mobilitate dentaratratata incipient

Electronic Doctor este recomandabil sa fie utilizat preventiv, chiar daca nu exista semne de mobilitate dentara si sangerare gingivala, deoarece factorul microbian extrem de agresiv exista la fiecare dintre noi distrugand tesuturile intr-un ritm mai mult sau mai putin accentuat.